Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2020

На Прикарпатті підрядник підозрюється у заволодінні бюджетними коштами на суму понад 260 тис. грн (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області директору приватного підприємства повідомлено про підозру у привласненні та заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому у великих розмірах та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу, відсторонення його від посади, а також, накладення арешту на майно.

Установлено, що директор підприємства-підрядника шляхом внесення до актів приймання виконаних робіт неправдивих даних привласнив бюджетні кошти в сумі понад 260 тис. грн, які виділялися на проведення капітального ремонту приміщення відділення поліції.
 
     

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в області, оперативний супровід - Івано-Франківське управління ДВБ НП України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1534