Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2020

Узято під варту «чорного реєстратора», який незаконно переоформив право власності на майно вартістю 21 млн грн

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом унесення застави реєстратору, який підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365-2 КК України), та несанкціонованих діях з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах та автоматизованих системах, що заподіяло тяжку шкоду (ч. 3 ст. 362 КК України).

Нагадаємо, що посадовець, зловживаючи своїми повноваженнями, на підставі завідомо неправдивих документів переоформив право власності на об’єкт нерухомості вартістю близько 21 млн грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в області, оперативний супровід – працівниками Департаменту кіберполіції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1444