Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2020

Прикарпатця, підозрюваного у розповсюдженні наркотиків, узяли під варту

 

 

За процесуального керівництва Тисменицької місцевої прокуратури 28-річному прикарпатцю повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») КК України. Окрім того, стосовно зловмисника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави.

Правопорушника слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після збуту психотропної речовини – амфетаміну.

У ході проведення слідчих (розшукових) дій правоохоронці вилучили у вказаного громадянина розфасовану в полімерні пакети суху подрібнену речовину рослинного походження, схожу на канабіс, та порошкоподібну речовину білого кольору – ймовірно, амфетамін.

Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі Городенківського ВП спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП в області.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1631