Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2020

Прокурор Івано-Франківської області Юрій Фреїшин поінформував на сесії обласної ради про результати роботи органів прокуратури

 

 

У п’ятницю, 21 лютого, прокурор Івано-Франківської області Юрій Фреїшин відповідно до вимог ч. 3 ст. 6 Закону України «Про прокуратуру» виступив на відкритому пленарному засіданні тридцять четвертої сесії Івано-Франківської обласної ради VII скликання та поінформував про результати діяльності органів прокуратури області у минулому та вже поточному році, а також про стан розслідування кримінальних проваджень, що набули суспільного резонансу.

Керівник обласної прокуратури відповів на ряд запитань депутатів обласної ради.

Також очільник регіональної прокуратури наголосив, що прокуратура активно відстоювала і продовжує відстоювати інтереси держави та територіальних громад області у сфері захисту державного та комунального майна представницькими заходами.

Підводячи підсумки, Юрій Фреїшин поінформував у межах дозволеного законодавством про хід досудового розслідування в окремих кримінальних провадженнях, питання щодо яких ставили депутати обласної ради.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1984