Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2020

У прокуратурі Івано-Франківської області обговорили формат співпраці з АРМА (ФОТО)

             

Сьогодні у прокуратурі Івано-Франківської області відбулася зустріч керівництва прокуратури області та правоохоронців області із представниками Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), на якій обговорили питання налагодження ефективної співпраці та визначення нових форм подальшої діяльності.
 
                                             
 
Метою заходу було налагодження взаємодії в рамках кримінального провадження з питань виявлення та розшуку активів, які можуть бути арештовані, а також управління активами, на які накладено арешт або які конфісковано.

Під час зустрічі працівники Національного агентства надали консультаційну та методичну допомогу з указаних питань, а також окреслили ключові проблеми й недоліки, з якими стикається агентство в практичній діяльності.
 
                 
 
В ході конструктивного діалогу учасники обмінялись інформацією щодо шляхів удосконалення діяльності в зазначеній сфері та висловили готовність до співпраці.

Довідково: Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, та/або з управління активами, на які накладено арешт або які конфісковано у кримінальному провадженні.

 

Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області
 

кількість переглядів: 1781