Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2020

Прокуратура спільно з іншими правоохоронцями попередили замовне вбивство громадянина однієї із держав ЄС (ФОТО)

             

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області оперативні підрозділи СБУ та Нацполіції попередили замовне вбивство громадянина однієї із країн ЄС. За даними слідства, замовник пропонувала виконавцю 4,3 тис доларів США за вчинення вбивства. Їх затримали при здійсненні передачі авансу в розмірі 500 доларів США.

Раніше правоохоронці отримали інформацію, що громадянка сусідньої країни, яка навчається в одному із вищих навчальних закладів м. Івано-Франківська, за допомогою посередника підшукує виконавця для здійснення вбивства її колишнього чоловіка. За версією слідства, вбивство повинно було виглядати як нещасний випадок і відбутись за кордоном, де постійно проживає її колишній чоловік, у той час як вона знаходитиметься в Україні, щоб забезпечити собі алібі.

За фактом організації умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 27, ч. 1 ст. 14, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України.

Про затримання іноземної громадянки повідомлено консульство відповідної держави. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
         
 

Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1863