Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2020

Під головуванням прокурора Івано-Франківської області відбулась спільна нарада керівників правоохоронних органів (ФОТО)

                

Сьогодні, 17 січня, у приміщенні Долинського відділення поліції Калуського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській областіпрокурором Івано-Франківської області Юрієм Фреїшиним та начальником ГУНП в Івано-Франківській області Володимиром Голубошем проведено спільну нараду із керівниками правоохоронних органів Долинського, Калуського та Рожнятівського районів.

Участь у нараді взяли заступник прокурора області Сепик О.М., виконувач обов’язків начальника управління прокуратури області Коцюруба І.М., керівник Калуської місцевої прокуратури Павлів Р.І. та його заступники, заступники начальника ГУНП в області – Максимів І.М. та Яцюк В.В., начальник Калуського ВП ГУНП в області – Маківничук В.М., начальники Долинського та Рожнятівського відділів поліції – Хомин В.Д. та Сав’як В.М.
 
 
У ході проведення наради розглянуто питання щодо взаємодії правоохоронних органів у забезпеченні протидії кримінальним правопорушенням на пріоритетних напрямках на території Долинського, Калуського та Рожнятівського районів, у тому числі у сфері охорони лісових ресурсів, діяльності нелегальних АЗС, протидії гральному бізнесу, запобігання корупційним злочинам, правопорушенням у бюджетній сфері тощо.

Також учасниками наради обговорено стан організації досудового розслідування та процесуального керівництва в актуальних кримінальних провадженнях.
 
 
 
На завершення учасники наради виступили в порядку обміну досвідом.
 

Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1895