Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2019

У прокуратурі Івано-Франківської області відбувся навчально-методичний семінар (ФОТО)

            

Під головуванням заступника прокурора області Гнідана Руслана Миколайовича за участю начальника відділу Генеральної прокуратури України Констянтинова Віталія Петровича та провідного наукового співробітника Національної академії прокуратури України Мазур Оксани Степанівни відбувся навчально-методичний семінар на тему «Особливості здійснення нагляду за додержанням законів щодо надання медичної допомоги затриманим особам, узятим під варту та засудженим, у тому числі з урахуванням практики Європейського суду з прав людини».
 
У роботі семінару взяли участь начальник філії ДУ «Центр охорони здоров’я державної кримінально-виконавчої служби України» у Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях Лесь А.М., регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Непийвода Л.І., завідувачі відділу обласного бюро судово-медичної експертизи Івано-Франківської обласної ради Дякун Т.В. та Когут М.Б., старший інспектор з особливих доручень сектору організації діяльності ІТТ ГУНП в області Калиняк М.Я., виконувач обов’язків начальника відділу прокуратури області Галушка В.М. та прокурор відділу прокуратури області Чернописька Г.О., а також керівники  місцевих прокуратур та їх заступники.
 

До уваги учасників семінару було представлено ряд актуальних питань щодо організації нагляду за додержанням законів та прав в’язнів на охорону здоров’я у місцях несвободи.
На завершення учасники семінару обмінялися досвідом.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1997