Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2019

Заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Івано-Франківської області нового керівника (ФОТО)

              

Сьогодні, 28 листопада 2019 року, заступник Генерального прокурора – Віктор Трепак представив колективу прокуратури Івано-Франківської області нового очільника – Юрія Фреїшина, який працює в органах прокуратури з 2003 року.
 

Віктор Трепак зазначив, що основними завданнями в діяльності органів прокуратури є боротьба з корупцією, посилення протидії кримінальним правопорушенням на актуальних напрямках, досягнення результатів на які чекає суспільство, що можливе лише у належній взаємодії правоохоронних органів.
 
 

У свою чергу Юрій Фреїшин подякував за довіру та запевнив, що разом із колективом прокуратури докладе максимум зусиль задля верховенства права та посилення довіри громадян до органів прокуратури.
 

Довідково: Фреїшин Юрій Михайлович народився у 1981 році в м. Калуші Івано-Франківської області. В органах прокуратури працює з 2003 року. До призначення на посаду прокурора Івано-Франківської області працював начальником відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні.
 

Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області
 

кількість переглядів: 1764