Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2019

На Прикарпатті прокуратура повідомила про підозру посадовцю управління Державного агентства рибного господарства в області, якого викрито на хабарі

                     

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом одержання неправомірної вигоди головним держінспектором управління Державного агентства рибного господарства в Івано-Франківській області.
 

Встановлено, що посадовець систематично вимагав від підприємців щомісячну плату в розмірі 2 000 гривень. За неправомірну вигоду він не перешкоджав підприємцям здійснювати вилов риби.
 

На даний час під процесуальним керівництвом прокуратури слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, спільно з оперативними працівниками СБУ в Івано-Франківській області фігуранта затримано «на гарячому» в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») КК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1821