Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2019

Ще двох осіб, які перебували у складі небезпечної організованої групи, що діяла на території Івано-Франківської області, взято під варту

                     

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом учинення розбійних нападів на території Івано-Франківської області.
 

Досудовим розслідуванням установлено, що двоє неодноразово судимих зловмисників – жителів Львівської області, які діяли в складі організованої групи, причетної й до інших тяжких та особливо тяжких злочинів на території області, в жовтні 2017 року вчинили розбійний напад у смт. Перегінську та в листопаді 2017 року намагалися скоїти розбійний напад у м. Івано-Франківську.
 

Вказаним особам у вересні 2018 року було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 («Розбій»), ст. 257 («Бандитизм») КК України, та оголошено їх у розшук.
 

16 липня 2019 року під процесуальним керівництвом прокуратури працівниками поліції було затримано фігурантів у порядку ст. 208 КПК України.
 

На даний час обом чоловікам за клопотанням прокуратури обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.



Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1729