Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2019

Молодик, який до смерті забив дерев’яною битою жителя Снятинського району, чекатиме на свій вирок в СІЗО

                          

Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень двом жителям Снятинського району.
 

Встановлено, що 13.05.2019, близько 00:10 год, двоє молодиків-братів, один із яких неповнолітній, прийшли до господарства місцевого жителя,1972 р.н., після чого старший із братів зайшов у будинок і безпричинно вчинив словесний конфлікт із власником господарства та його гостем,1970 р.н., в ході якого дерев’яною битою, яку він приніс із собою, завдав старшому з чоловіків тілесних ушкоджень, від чого останній помер. Після того товариш потерпілого вибіг на подвір’я, де молодший із братів наніс йому декілька ударів руками по тілу, спричинивши тілесні ушкодження.
 

На даний час повнолітньому фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження»), ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Неповнолітньому зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 («Хуліганство») КК України.
 

Досудове розслідування триває.
 

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2007