Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2019

Прокурор Івано-Франківської області повідомив про підозру голові однієї із сільських рад Рожнятівського району, якого затримано на хабарі в сумі 1000 доларів США (ФОТО)

                        

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом отримання неправомірної вигоди одним із сільських голів Рожнятівського району.
 

Встановлено, що посадовець вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США за сприяння у виділенні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 0,5 га.
 
 

28 березня під процесуальним керівництвом прокуратури оперативними працівниками Управління захисту економіки в області сільський голова був затриманий на гарячому під час отримання всієї суми неправомірної вигоди.
 

На даний час фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») КК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1609