Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2019

Прокуратура області продовжує викривати факти видобування піщано- гравійної суміші на території Прикарпаття (ФОТО, ВІДЕО)

                           

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного забору піщано-гравійної суміші, що належить до корисних копалин загальнодержавного значення.
 

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, стосовно трьох осіб складено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 27, ч. 2 ст. 240 КК України.
 

Так, директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю області, за межами наданого спецдозволу, організував видобування з гирла ріки піщано-гравійної суміші в с. Старий Мартинів Галицького району, залучивши до вказаної протиправної діяльності машиніста екскаватора та водія вантажного автомобіля.
 
 

Нагадаємо, що 19.11.2018 прокуратурою області спільно з відділом розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в області (детективами), зафіксовано на березі річки Дністер Галицького району спецтехніку, яка здійснювала забір піщано-гравійної суміш із русла ріки, всупереч встановленим нормам користування надрами та видобування корисних копали.
 
Get the Flash Player to see this player.
 
 

Досудове розслідування триває, на вилучену техніку накладено арешт, вирішується питання з приводу обрання особам підозрюваних запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, організатору - цілодобового.
 
 



Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2070