Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2019

Прокуратура повідомила про підозру винуватцю смертельної ДТП, у якій загинуло 2 людей

                       

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом дорожньо-транспортної пригоди.
 

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, 21.02.2019, близько 23 год 30 хв, водій автомобіля марки «ВАЗ», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухався проїзною частиною ділянки автодороги між с. Драгомирчани та смт. Лисець Тисменицького району та на «Т-подібному» перехресті вчинив зіткнення із автомобілем «DAF»,  який з увімкнутим покажчиком повороту і габаритними вогнямимав намір виконати маневр повороту ліворуч.
 

У результаті порушення водієм автомобіля марки «ВАЗ» Правил дорожнього руху України відбулась ДТП, унаслідок якої загинуло двоє людей.
 

На даний час чоловікові 1977 року народження, жителю Богородчанського району, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області


кількість переглядів: 1631