Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2019

Прокуратура передала до суду справу щодо чоловіка, який побив колишнього мера м. Івано-Франківська

                            

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактами грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (хуліганства), та умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 КК України, але спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину.
 

Досудовим розслідуванням установлено, що 21-річний житель м. Івано-Франківська в грудні 2018 року, перебуваючи по вул. Б. Лепкого, що в м. Івано-Франківську,та знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, скоїв хуліганські дії та спричинив середньої тяжкості тілесні ушкодження колишньому меру м. Івано-Франківська Боровичу Б.К.
 

Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо вищевказаної особи за вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 («Хуліганство»), ч. 1 ст. 122 («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження») КК України.
 


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2243