Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2019

Рецидивіста, який у Снятині викрав автомобіль, узято під варту

Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництвоу кримінальному провадженні, відкритому за фактом угону автомобіля в місті Снятині.
 

Установлено, що 24-річний місцевий житель, скориставшись тим, що ключі від «Ауді А-6»  були в замку запалювання, здійснив угон автомобіля із огородженої приватної території.
 

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.289 («Незаконне заволодіння транспортним засобом») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 

Крім цього, щодо фігуранта до суду вже скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.186 («Грабіж») КК України, з обранням запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, умови якого він порушив.
 

Усі інкриміновані йому злочини вчинені під час випробувального терміну, встановленого вироком Орджонікідзенського районного суду
міста Запоріжжя від 14.12.2016, за яким його засуджено за ч. 3 ст. 408 («Дезертирство») КК України до покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак звільнено на підставі ст.75 КК України з випробувальним терміном 3 роки.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2111