Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2018

Прокуратура повідомила про підозру керівнику підприємства, який вимагав та отримав неправомірну вигоду (ФОТО)

                

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди.
 
 

Встановлено, що 11.12.2018 працівниками УЗЕ в Івано-Франківській області спільно зі слідчими СВ Івано-Франківського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури затримано керівника приватного підприємства, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 32 тис. грнза вплив на прийняття рішення службовими особами контролюючого органу України.
 

Указаній особі 12.12.2018 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2ст. 369-2 («Зловживання впливом») КК України, та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
 
 

Санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1538