Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2018

Прокурори провели виховний захід на правову тематику для учнів Порогівської ЗОШ (ФОТО)

                  

На виконання спільного наказу Генерального прокурора України та Міністерства освіти і науки України «Про співпрацю та комунікацію між відомствами» №289/1375 від 13.10.2017 прокурором Богородчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури Поповичем П.В. спільно з працівниками  служби у справах дітей Богородчанської РДА організовано правовиховний захід для учнів старших класів у Порогівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.
 
 

Метою даного заходу було проведення профілактичної роботи щодо запобігання правопорушенням у дитячому середовищі, підвищення рівня обізнаності дітей шкільного віку з правових питань, розвиток уміння самостійно робити висновки та аналізувати їх, формувати навички використання отриманих знань при вирішенні реальних життєвих ситуацій, необхідність зорієнтувати дітей, куди і до кого звертатися при порушенні їхніх прав тощо.
 
 
 
 

Так, прокурором проведено відповідну роз’яснювально-профілактичну бесіду з учнями про види відповідальності за вчинення різного роду протиправних дій, а також щодо недопущення участі неповнолітніх у небезпечних іграх у соцмережах та наслідків, до яких це може призвести.



Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2557