Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2018

Одного перехожого побив, у іншого – стріляв із пневматичної зброї. За клопотанням прокуратури 41-річного зловмисника взято під варту

                        

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.
 

Встановлено, що 41-річний житель м. Івано-Франківська 02 листопада 2018 року по вул. Довженка, що в м. Івано-Франківську, перебуваючи в громадському місці з хуліганських мотивів, умисно наніс тілесні ушкодження потерпілій особі. Після чого покинув місце вчинення злочину.
 

В подальшому, 03 листопада 2018 року, за таких самих обставин із застосуванням пістолета травматичної дії, здійснив кілька пострілів у потерпілого.
 

На теперішній час зловмисникові повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») КК України,та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2019