Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2018

Прокуратура повідомила про підозру трьом із п’яти членів організованої групи, яка впродовж двох років займалася вимаганням грошей у місцевих підприємців. Двоє – в розшуку

                                        

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво  у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 4 ст. 189 («Вимагання»), ч. 2 ст. 162 («Порушення недоторканності житла»), ч. 2 ст. 289 («Незаконне заволодіння транспортним засобом») КК України.
 

Як повідомив прокурор відділу прокуратури області Олег Демус, досудовим розслідуванням установлено, що протягом 2017-2018 років організована група у складі п’яти осіб займалася вимаганням грошових коштів у місцевих підприємців шляхом погрози насильством над потерпілими, незаконним заволодінням транспортними засобами та проникненням до житла, вчиненим із застосуванням насильства.
 

Наразі трьох учасників злочинного угрупування затримано, їм повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Двох інших учасників групи оголошено в розшук.
 

Досудове розслідування триває.



Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області
 

кількість переглядів: 2993