Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2018

Прокуратура повідомила про підозру продавцю, який торгував гранатами, патронами та мінометними мінами. У помешканні підозрюваного проведено обшуки (ФОТО)

                           

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту вибухового пристрою (ручної оборонної гранати Ф-1), бойових припасів (патронів) та мінометної міни без передбаченого законом дозволу.
 
 

Встановлено, що 58-річний житель міста Івано-Франківська незаконно збував без передбаченого законом дозволу ручну оборонну гранату Ф-1, патрони та мінометну міну.
 
 

Крім того, у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання та роботи вказаної особи виявлено й вилучено протитанковий снаряд, понад 200 штук патронів та гранату Ф-1.
 
 

На даний час чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2242