Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2018

На Прикарпатті під час одержання неправомірної вигоди затримано тимчасово виконуючого обов’язки керівника одного з підрозділів Управління патрульної поліції (ФОТО)

                           

Під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») КК України, співробітники Служби безпеки України та ГУ НП в області затримали на хабарі тимчасово виконуючого обв’язки керівника одного з підрозділів Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області .
 
 

Встановлено, що майор поліції вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 7 800 грн від жителя обласного центру. За вказану суму посадовець обіцяв сприяти в оформленні документів, необхідних для видачі водійського посвідчення категорії В і С.
 

Поліцейського затримано в порядку ст. 208 КПК України неподалік адміністративної будівлі Управління патрульної поліції при отриманні всієї суми хабара.
 
 

На даний час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області
 

кількість переглядів: 2568