Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2018

Прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти щодо двох молодиків, які «щойно» отримали вироки суду

                             

Коломийська місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно двох жителів Снятинщини, які неодноразово вчиняли крадіжку чужого майна.
 

Встановлено, що 22-річні чоловіки,один із яких раніше судимий, діючи за попередньою змовою,неодноразово проникали в приміщення млина, звідки таємно викрадали електромотори на загальну суму 34,4 тис. грн.
 

За результатами судового розгляду їх визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 («Крадіжка) Кримінального кодексу України, та призначено покарання одному з них у виді позбавлення волі на строк 3 роки, іншому – у виді позбавлення волі на строк 4 роки 1 місяць.
 

Проте для молодиків це не єдиний досвід викрадення чужих речей. Їм повідомлено про підозру у вчиненні інших крадіжок шляхом проникнення в житлові приміщення.Наразі зазначені особи перебувають під вартою до набрання вироком суду законної сили, а нові обвинувальні акти щодо них за ч. 3 ст. 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України скеровано до суду.
 
Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1860