Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.12.2022

Після важкого поранення в бою загинув заступник начальника відділу Івано-Франківської обласної прокуратури Любомир Хамець

  

Колектив органів прокуратури глибоко сумує через непоправну втрату — загибель заступника начальника відділу представництва інтересів держави в суді Івано-Франківської обласної прокуратури Любомира Миколайовича Хамця.

Прокурор помер 15 грудня у лікарні після важкого поранення у бою на Донеччині.

Любомир Хамець працював в органах прокуратури з 2001 року, а з початком військової агресії долучився до лав Збройних сил України. З перших днів військової служби він захищав територіальну цілісність нашої держави на нульовій позиції. Кілька разів був поранений та після оперативних втручань знову повертався на фронт.

Під час виконання бойового завдання 8 грудня 2022 року в місті Авдіївка Донецької області Любомир Хамець отримав важкі порання.

Серце прокурора зупинилось на 46-му році життя. У колективі його поважали за високий професіоналізм та відданість справі, якій він присвятив 21 рік. Колеги назавжди пам’ятатимуть його світлою, щирою і доброю людиною.
У загиблого залишилося двоє синів і дружина. Висловлюємо щирі співчуття його рідним та близьким. Розділяємо з ними невимовний біль і пишаємось героїзмом колеги-патріота!

Світла пам‘ять!
 
 
 
 

кількість переглядів: 2883