Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2022

В Івано-Франківську судитимуть організаторів «сімейної» нарколабораторії

    

Під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох учасників організованої групи за виготовлення та збут психотропних речовин, незаконне придбання та зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин, а також незаконне придбання та зберігання обладнання для виготовлення психотропних речовин, організацію місць для незаконного виготовлення психотропних речовин ( ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч.3 ст.28, ч.2 ст.317 КК України).
За даними слідства, 34-річний чоловік з дружиною та її сестрою з серпня 2021року незаконно виготовляли із прекурсорів психотропні речовини, обіг яких обмежено – амфетамін, апрофен та PVP у великих розмірах. Спільники облаштували для цього підвальне приміщення  житлового будинку в Івано-Франківську. Виготовлені психотропи збували наркозалежним.
Незаконна діяльність була викрита у лютому 2022 року.  Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого управління ГУ НП в Івано-Франківській області, за матеріалами ДБН НП України.
Обвинувальний акт розглядатиме Івано-Франківський міський суд.

кількість переглядів: 1445