Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2022

Мешканця обласного центру, який переховувався від слідства, взято під варту за вбивство

      

За клопотанням обласної прокуратури обрано запобіжний захід стосовно  мешканця обласного центру, який вчинив убивство свого знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України).
 
Підозрюваного триматимуть під вартою без права внесення застави. За даними слідства,  у травні 2021 року чоловік у стані алкогольного сп’яніння завдав множинних ударів кулаками рук в область голови та тулуба потерпілому, також дерев’яною палицею (ніжка від стільця) наніс серію цілеспрямованих ударів у життєво важливі ділянки тіла та голову. Після цього взяв до рук іншу дерев’яну палицю (тримач від лопати), якою знову наніс декілька ударів потерпілому, спричинивши йому тілесні ушкодження, від яких той помер на місці.
 
Учинивши вбивство, зловмисник з метою приховання слідів скоєного, скинув тіло у шахту ліфта закинутого приміщення недобудови, прикидав будівельними відходами та мотлохом, після чого покинув місце події.
 
Зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 1193