Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2021

У справі про одержання 150 тис грн неправомірної вигоди повідомлено про підозру посадовцю кіберполіції Івано-Франківська, - прокуратура

      

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру керівнику відділу протидії кіберзлочинам в області Департаменту кіберполіції Національної поліції України у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
За даними слідства, керівник спільно з двома інспекторами відділу вимагали та одержали 150 тис грн від потерпілих у кримінальному провадженні за повернення їм вилучених коштів - 900 тис грн.

Нагадаємо, у квітні 2021 року було викрито та затримано двох його підлеглих під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2016