Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2021

В м. Івано-Франківську держреєстратора викрили в незаконному переоформленні майна на майже 2 млн грн

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури держреєстратору повідомлено про підозру в несанкціонованих діях з інформацією та зловживанні повноваженнями (ч. 3 ст. 362, ч. 3 ст. 365-2 КК України).

Встановлено, що фігурант на підставі недостовірних документів здійснив незаконне переоформлення квартири, щодо якої була відкрита спадкова справа, позбавивши законних спадкоємців права на майно. Також посадовець незаконно змінив власників об’єкта комерційної нерухомості та земельної ділянки в інтересах столичного підприємства.

Ринкова вартість незаконно переоформленого майна складає майже 2 млн грн.

Досудове розслідування  здійснюють слідчі Івано-Франківського ВП ГУ НП в області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1409