Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2021

Прокуратура вимагатиме тримання під вартою зловмисника, який у м. Івано-Франківську наніс ножові поранення двом чоловікам

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури раніше судимому за наркозлочини чоловікові повідомлено про підозру у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України).

Йдеться  про  зловмисника,  який  16 січня 2021 року, перебуваючи  у  стані  алкогольного  сп’яніння, на  одній  із  вулиць у м. Івано-Франківську в ході конфлікту наніс ножові поранення двом чоловікам.

Після інциденту підозрюваного було затримано в порядку ст. 208 КПК України, а обох потерпілих госпіталізовано до медичного закладу.

Крім того, суд розглянув клопотання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу та, незважаючи на те, що прокуратура наполягала на триманні під вартою, визначив чоловікові запобіжний захід у виді домашнього арешту з електронним браслетом.
 
Прокуратура оскаржуватиме дане рішення в апеляційній інстанції.

Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1219