Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2021

Понад 3,5 тисячі звернень громадян надійшло до органів прокуратури Прикарпаття в минулому році

 

 

В Івано-Франківській обласній прокуратурі належна увага приділяється питанню розгляду звернень громадян.

Так, упродовж 2020 року до органів прокуратури області надійшло 3 504 звернення, вирішено – 1 820, у тому числі 69 звернень, які надійшли від народних депутатів України.

Найбільшу кількість розглянутих становили звернення з питань досудового розслідування (1 225).

Вжиті заходи сприяли оперативному реагуванню на порушення чинного законодавства. Зокрема, за результатами розгляду звернень громадян внесено відомості до ЄРДР про вчинення 17 кримінальних правопорушень.

Також уживались заходи щодо забезпечення належної організації особистого прийому громадян. У вказаний період працівниками прокуратур прийнято на особистому прийомі 270 громадян, 16 із яких – керівником прокуратури.

Незважаючи на те, що, з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, особистий прийом громадян в органах прокуратури області тимчасово припинено, звернення від громадян, народних депутатів України надходили поштою, на телефон «гарячої лінії» та на електронну адресу.

Івано-Франківська обласна прокуратура й надалі приділятиме особливу увагу роботі зі зверненнями громадян з метою забезпечення їх прав.

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1331