Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2020

Водію, який скоїв ДТП із трьома загиблими та двома постраждалими на Прикарпатті, повідомлено про підозру

 

 

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області 26-річному водію повідомлено про підозру у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинуло троє та постраждало двоє осіб, серед яких 2-річна дитина (ч. 3 ст. 286 КК України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 09 серпня у смт Перегінське водій автомобіля Mersedes-BensVito 120, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем  ВАЗ 217230. У результаті ДТП 32-річний водій автомобіля ВАЗ 217230 та його батьки (пасажири цього ж автомобіля віком 62 та 57 років) загинули на місці пригоди. 26-річну жінку та її 2-річного сина госпіталізовано до медичного закладу.

Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1501