Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2020

Прокурор Івано-Франківської області спільно з керівниками правоохоронних органів та очільником регіону побував із робочою поїздкою у східних районах області (ФОТО)

 

 

Сьогодні, 09 липня 2020 року, прокурор Івано-Франківської області спільно з керівництвом ГУ НП та УСБУ в області, а також, головою обласної державної адміністрації із робочою поїздкою відвідали Тисменицький, Тлумацький та Городенківський райони.

У роботі заходів участь взяло керівництво відповідних районів, керівники правоохоронних органів, органів державної влади та представники громадських організацій.

Мета цих зустрічей - обговорення проблемних питань регіону, у тому числі, протидії захворюваності населення на коронавірус, ліквідації наслідків стихії, резонансних подій, протиправних дій чи бездіяльності правоохоронних органів або силових структур районного рівня, які потребують вирішення на рівні області чи держави.

Жителі районів озвучили нагальні питання та проблеми у забезпеченні правопорядку та захисті законних прав громадян. Зокрема, питання стосувалися протидії захворюваності на COVID-19, ситуації із ліквідації наслідків червневої повені й нарахування матеріальної допомоги постраждалим, незаконної вирубки лісів, безпеки на автошляхах, розподілу земельних ділянок, тощо.

За результатами обговорень прокурор області взяв на особистий контроль хід розслідування в окремих кримінальних провадженнях, що набули суспільного резонансу.

Подібні заходи будуть відбудуться в усіх районах Прикарпаття.
 
  
 
  
 
 

Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1400