Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2020

Організатору нарколабораторії у м. Калуші повідомлено про підозру в торгівлі наркотиками (ОНОВЛЕННЯ)

 

 

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області організатору нарколабораторії у м. Калуші повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України («Незаконне придбання, зберігання з метою збуту, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах»), та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення заставив сумі понад 1 млн грн.

Окрім того, за фактом виявленої в ході обшуків вогнепальної зброї (2 пістолетів-автоматів «Скорпіон», 1 пістолета «ПМ», 1 пістолета «Браунінг») та набоїв різного калібру в кількості більше 350 штук стосовно зазначеної особи відкрито провадження за ч. 1 ст. 263 КК України («Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). 

Наразі вирішується питання про об’єднання матеріалів досудових розслідувань та повідомлення нової підозри.

Нагадаємо, що організатора нарколабораторії у м. Калуші викрито 14.02.2020 прокуратурою Івано-Франківської області спільно з працівниками УСБУ та Головного управління Національної поліції (детальніше: https://ifr.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=267226 ).
 
 
Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1746