Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2020

Боротьба з нелегальними АЗС та ліквідація незаконної торгівлі нафтопродуктами в Івано-Франківській області тривають

                        

Прокуратурою Івано-Франківської області надалі координується діяльність правоохоронних органів щодо протидії та припинення діяльності незаконних АЗС.
 
Зокрема, 14.01.2020 у рамках кримінального провадження за фактом учинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 364 («Зловживання владою або службовим становищем») КК України, процесуальне керівництво у якому здійснюється прокуратурою Івано-Франківської області, детективами СУ ГУНП в області та УСБУ в області, встановлено факт продажу пального без відповідних дозвільних документів.

Так, у м. Болехові виявлено АЗС із обладнанням для зберігання та продажу газу ємністю об’ємом 6,7 куб. м та дизпалива – 15 тис. літрів.
  
Діяльність незаконної АЗС припинено, обладнання для реалізації паливно-мастильних матеріалів демонтовано силами правоохоронних органів.
 
 
 
Робота з приводу нелегальних АЗС на території Івано-Франківської області надалі триває.

Завдяки вжитим правоохоронними органами області заходам з моменту створення міжвідомчої робочої групи (27.12.2019) по даний час припинено діяльність 17 незаконних АЗС, вилучено 60,8 тонн пального та обладнання на суму понад 840 тис. грн.

У випадках наявності інформації про діяльність незаконних АЗС просимо інформувати прокуратуру Івано-Франківської області, звертаючись за номерами: (0342) 75-11-59, 097-65-81-037.



Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області
 

кількість переглядів: 1979