Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2018

За клопотанням прокуратури чоловік, який забив свою матір до смерті, чекатиме на вирок суду в СІЗО

                    

Надвірнянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої.
 

Так, до поліції Надвірнянщини звернулись жителі одного із сіл району. Люди повідомили, що в житловому будинку виявили тіло 56-річної жінки. В ході першочергових слідчих дій установлено всі обставини події. З’ясовано, що остання проживала разом зі своїм 33-річним сином, який зловживав спиртними напоями та часто піднімав руку на матір.
 

16 листопада, будучи напідпитку, чоловік прийшов додому, а мати зробила йому зауваження. У відповідь захмелілий син спричинив матері тілесні ушкодження, від яких потерпіла померла. Коли син побачив мертву матір, то ніяк не відреагував. Він зачинив її в будинку, допоки жінку не виявили родичі.
 

На даний час правопорушнику, 33-річному жителю Надвірнянщини, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») КК України,та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання від 7 до 10 років позбавлення волі.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2057