Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2018

На Прикарпатті вилучено понад 1 тонну фальсифікованих продуктів

  

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області працівниками ГУ ДФС в Івано-Франківській області у межах досудового розслідування за фактом незаконного обігу підакцизних товарів (ст. 204 Кримінального Кодексу України) припинено незаконну діяльність підпільного цеху з виготовлення продуктів спортивного харчування.
 

Встановлено, що групою осіб на території Івано-Франківської області організовано незаконне виготовлення сумішей спортивного харчування під маркою відомих виробників, які реалізовувалися через інтернет-сайти та кур’єрські служби експрес-доставки.
 

За результатами проведених слідчих дій виявлено та вилучено понад 1 тонну фальсифікованих продуктів спортивного харчування в асортименті, сировину, з якої вони виготовлялись, обладнання для виробництва сумішей та їх фасування, пакувальну тару, а також документи щодо реалізації виробленої продукції. Загальна вартість вилученого фальсифікату орієнтовано становить 800 тис. грн.
 

На даний час у кримінальному провадженні вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно, проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2419