Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2018

На Прикарпатті одну особу з числа членів організованої групи, яка займалася незаконним гральним бізнесом на території області, визнано винною

                                      

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 28 («Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією»), ч. 1 ст. 203-2 («Зайняття гральним бізнесом») Кримінального кодексу України, щодо одного з членів  організованої групи.
 

Нагадаємо, що троє мешканців Івано-Франківської області та один мешканець Чернівецької областіу 2016 році відкрили в місті Снятин заклад для азартних ігор.
 

У рамках кримінального провадження у вказаному приміщенні було проведено обшук, під час якого вилучено всю комп’ютерну техніку.
 

Одного з членів організованої групи оголошено в розшук.
 

Крім цього, щодо ще двох скеровано до суду обвинувальні акти.
 

На даний час вироком суду одну особу зчисла членів організованої групи визнано винною у вказаному кримінальному правопорушенні та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 7500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 127 500 грн.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1790