Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2018

За клопотанням прокуратури чоловіка, який «підрізав» двох молодих хлопців у Долинському районі, взято під варту

                               

Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень двом потерпілим.
 

Встановлено, що житель одного з сіл Долинського району, 1988 року народження, 21.05.2018, у нічний час, перебуваючи на вулиці біля будинку за місцем проживання, вчинив конфлікт із неповнолітньою особою, 2000 року народження, під час якого наніс потерпілому один удар у ділянку тулуба, спричинивши тілесне ушкодження у вигляді різаної рани поперекової ділянки, після чого також наніс два удари в ділянку тулуба іншому місцевому жителю, 1995 року народження, спричинивши  йому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани грудної клітки. Потерпілі доставлені в Долинську центральну районну лікарню.
 

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2026