Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2018

«Ні вікон, ні дверей, ні грошей». Прокуратура повідомила про підозру дівчині з Рівненської області, яка шахрайським способом виманила у франківчан майже 200 тис. грн

                                        

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману.
 

Досудовим розслідуваннямустановлено, що 23-річна мешканка Березнівського району Рівненської області упродовж липня-листопада 2017 року на території міста Івано-Франківська укладала з потерпілими особами договори про встановлення металопластикових вікон, дверей і балконних конструкцій, заздалегідь не маючи наміру виконувати відповідні роботи. Потерпілі добровільно передавали вказаній особі завдаток, який зловмисниця привласнювала, а зобов’язання не виконувала. Загальна сума збитків становить 182 768 гривень.
 

Наданий час жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 («Шахрайство») Кримінального кодексу України, та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 3272