Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2018

Прокуратура повідомила про підозру франківському «мінеру» (ФОТО)

                                 

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні,відкритому за фактом анонімного повідомлення про замінування будівель у місті Івано-Франківську.
 

Встановлено, що 29.01.2018 38-річний чоловік зісвоєї електронної адреси на електронні поштові скриньки Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області таГоловного управління Національної поліції в Івано-Франківській області надіслав анонімне повідомлення про замінування  нічного клубу «PasageGartenberg», торгово-розважального комплексу «Панорама PLAZA», спортивного клубу «Атлет», Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні, Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
 
 

Під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури оперативними працівниками відділу Департаментукіберполіції НП України, підрозділами ГУНП та СБУ в області в ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні правопорушника було вилучено комп’ютерну техніку, засоби зв’язку, які підтверджують причетність останнього до вчинення кримінального правопорушення.
 

На даний час зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, ч. 2 ст.259 («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності») Кримінального кодексу України, та вирішується питання про обранняміри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Крім того, перевіряється причетність указаної особи до вчинення інших кримінальних правопорушень аналогічного характеру.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2167