Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2018

Завдяки принциповій позиції прокуратури одного зі зловмисників, причетних до вчинення розбійного нападу та жорстокого вбивства, взято під варту

                                

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області встановлено одного зі зловмисників, причетних до вчинення розбійного нападу та умисного вбивства з корисливих мотивів у селі Стратин Рогатинського району.
 

Нападника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 («Розбій»), п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України.
 

Нагадаємо, що в березні минулого року групою осіб вчинено розбійний напад на житловий будинок у с. Стратин Рогатинського району, під час якого із застосуванням насильства та погрозою його застосування позбавили життя потерпілу й відкрито заволоділи майном подружжя. 
 

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, сьогодні слідчим суддею Івано-Франківського міського суду клопотання прокуратури області про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено в повному обсязі.
 

Відповідно до ухвали суду, підозрюваний на час досудового розслідування утримуватиметься в установі виконання покарань протягом 60 днів.
 

Досудове розслідування триває.



Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області
 

кількість переглядів: 2200