Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2017

Завдяки прокуратурі заборгованість за енергоносії державного навчального закладу погашена у повному обсязі

                                   

Коломийською  міською радою  виконано  постанову  Коломийського міськрайонного  суду  у  справі  за  позовом  місцевої  прокуратури та прийнято  рішення про  внесення змін  до  місцевого  бюджету  на  2017  рік  у  частині  виділення  коштів  на  погашення    заборгованості  за  енергоносії   державного  навчального  закладу професійного ліцею сфери послуг.
 

Як повідомлялось, Коломийська  місцева  прокуратура  зверталась до суду в  інтересах  держави  до  Коломийської  міської  ради  про  визнання  бездіяльності  протиправною,  зобов’язання  вчинити  певні  дії, а саме щодо неналежного планування видатків на оплату енергоносіїв державного навчального закладу професійного ліцею сфери послуг.
 

Зокрема, йшлося про видатки для оплати послуг із газопостачання, що призвело до виникнення у IV кварталі 2016 року заборгованості за спожитий природний газ та послуги з розподілу природного газу на 179 тис 677 грн.
 

Крім того, прокуратура в судовому порядку вимагала зобов’язати міську раду розглянути на пленарному засіданні питання про внесення до місцевого бюджету на 2017 рік відповідних змін для  погашення вказаної заборгованості за енергоносії.
 

Коломийський міськрайонний суд вимоги прокуратури задовільнив.
 

Наразі міська рада на пленарному засіданні прийняла  рішення про внесення змін  до  місцевого  бюджету  на  2017  рік  у  частині  виділення  коштів  на  погашення    заборгованості  за  енергоносії  цього навчального закладу.
 

Станом на 15.12.2017 заборгованість повністю погашена.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1865