Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Про розгляд запитів на публічну інформацію у вересні 2017 року

З В І Т

про розгляд запитів на публічну інформацію у вересні 2017 року

 

На виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» та наказу Генерального прокурора України № 430 «Про організацію діяльності органів прокуратури України з особистого прийому, розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації від 30.12.2015 прокуратурою області вживалися заходи, спрямовані на забезпечення прав громадян на інформацію.

У вересні 2017 року до відділу прокуратури області надійшло 12 запитів на отримання інформації. За результатами розгляду яких запитувачам надано інформацію.

Запити на інформацію стосувалися питань досудового розслідування (5) та з інших питань (7).

Загалом упродовж дев'яти місяців 2017 року до органів прокуратури області надійшло 69 запитів на публічну інформацію, за результатами розгляду яких 42 запитувачам надано інформацію, 11 надано роз’яснення, надіслано іншим розпорядникам 16 запитів.

Запити розглянуті прокуратурою області та відповіді надано запитувачам у межах визначеного Законом п’ятиденного строку.

          Органи прокуратури області і надалі приділяють належну увагу виконанню вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».

          Повнота та своєчасність надання відповідей запитувачам перебуває на постійному контролі керівництва прокуратури області.

 

 

Відділ організації

прийому громадян,

розгляду звернень та запитів

прокуратури області

кількість переглядів: 615