Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Про розгляд запитів на публічну інформацію у грудні та впродовж року 2016 року

 

 

З В І Т
про розгляд запитів на публічну інформацію у грудні та впродовж 2016 року



  На виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» та наказу Генерального прокурора України № 430 «Про організацію діяльності органів прокуратури України з особистого прийому, розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації» від 30.12.2015 прокуратурою Івано-Франківської області вживалися заходи, спрямовані на забезпечення прав громадян на інформацію.
  У грудні 2016 року до апарату прокуратури Івано-Франківської області надійшло 9 запитів на отримання інформації. За результатами розгляду запитувачам надано інформацію. Запити на інформацію стосувалися питань досудового розслідування (2), представництва інтересів громадян та держави в суді ( 1) та з інших питань (4). Надіслано іншим розпорядникам інформації         2 запити.
  Загалом упродовж 2016 року до прокуратури області надійшло 103 запити на інформацію. За вказаний період органами прокуратури області розглянуто 94 запити. За належністю іншим розпорядникам інформації направлено 9 запитів.
  Із загального числа розглянутих запитів на 75 (80%) надано інформацію по суті. За результатами розгляду 19 (21%) запитів надано роз’яснення.
  Інформація запитувалася особами впродовж 2016 року з таких питань: досудового розслідування - 30 запитів, підтримання державного обвинувачення в суді - 2, представництва інтересів громадян та держави в суді - 1, кадрових - 20 та інших питань - 41.
  Усі запити розглянуті органами прокуратури області та відповіді надані запитувачам у межах визначеного Законом п’ятиденного строку.
  Органи прокуратури області і надалі приділятимуть належну увагу виконанню вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».
  Повнота та своєчасність надання відповідей запитувачам перебуває на постійному контролі керівництва прокуратури області.


Відділ організації
прийому громадян,
розгляду звернень та запитів
прокуратури області

кількість переглядів: 598