Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
28.01.2015

За участю прокурора Івано-Франківської області Ігоря Настасяка в прокуратурі відбулося засідання Консультативної ради

На вчорашньому засіданні громадські активісти спланували роботу Консультативної Ради на 2015 рік та обговорили нагальні  питання.
Засідання відбулось за участю прокурора області Ігоря Настасяка. Саме за  ініціативою прокурора області Консультативну раду було поінформовано про стан законності на Прикарпатті та результати роботи органів прокуратури за 2014 рік.
Зокрема, було відзначено, що завдяки вжитим  правоохоронними органами заходам рівень злочинності на території області зменшився та продовжує залишатися одним із найнижчим в Україні. 
Як ефективну відзначено також роботу по боротьбі з корупцією. Так, за звітний період, викрито 60 таких злочинів, з яких з обвинувальним актом до суду вже скеровано 51. Загальна сума неправомірної вигоди  - 60 тис дол США та 116 тис грн..
Під час зустрічі Ігор Настасяк відповів на всі запитання громадських активістів. Серед іншого, учасників засідання цікавили питання мобілізації.
Варто також зазначити, що задля відкритості та діалогу з громадськістю прокурор області погодився виносити на обговорення Консультативної Ради питання кадрових змін в органах прокуратури області та запевнив, що в свою чергу, прислухатиметься до думки людей.
Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1668