Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2016

Прокурор Івано-Франківської області зустрівся зі спостерігачами ОБСЄ (ФОТО)

               У вівторок, 15 листопада 2016 року,  прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк зустрівся зі спостерігачами Спеціальної моніторингової місії  ОБСЄ в Україні Лешеком Кочіком та Доріном Фазлі.

  Під час зустрічі сторони обговорили стан законності на території області, результати діяльності органів прокуратури на пріоритетних напрямках, а також процес реформування відомства.
 
«На території Івано-Франківської області ріст злочинності менший ніж в інших областях, але навіть незначне його збільшення є викликом для всіх правоохоронних органів. Тому ми повинні вжити заходів, щоб це зупинити», - зазначив Олександр Стратюк.

Прокурор області також зауважив, що впродовж останніх місяців відбулись позитивні зрушення щодо протидії незаконній вирубці лісонасаджень та експорту деревини. Розпочато ряд резонансних проваджень у цій сфері, а також  завершено розслідування із скеруванням до суду обвинувальних актів, у яких сума збитків майже 4 млн грн.

Окрім того, спостерігачів цікавило розслідування у кримінальних провадженнях, пов’язаних із ситуацією в зоні АТО, а також щодо незаконного обігу зброї. Зокрема, йшлося про розслідування у трьох кримінальних провадженнях, одне з яких уже скеровано до суду.

На завершення зустрічі сторони домовилися про продовження конструктивного діалогу.

 Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2043