Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2016

Микола Кукуряк: «Найбільший хабар на Прикарпатті вимагали за знецінення приміщень державного підприємства»

Про це заступник прокурора Івано-Франківської області повідомив сьогодні, 5 жовтня, на брифінгу.

 
« Посадовець високого рангу вимагав 150 тисяч доларів США за сприяння у зменшенні оціночної вартості приміщень ДП "Коломийська паперова фабрика". Під час одержання частини неправомірної вигоди у розмірі 20 тис доларів США через посередника, його затримано. Це найбільший хабар в Івано-Франківській області », - зазначив Микола Кукуряк.

За вказану суму хабара посадовець створив корупційну схему та умови для знецінення майнового комплексу з тринадцяти мільйонів до п'яти.

« На даний час йому підготовлено повідомлення про підозру за ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України , а також вирішується питання про обрання запобіжного заходу», - повідомив заступник прокурора області.

Тривають обшуки та інші невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Нагадаємо, 4 жовтня слідчими прокуратури Івано-Франківської області спільно із працівниками військової прокуратури Західного регіону України та Управління Служби безпеки України в області під час одержання 20 тисяч доларів США неправомірної вигоди затримано одного з керівників регіонального відділення Фонду державного майна.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2340