Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2016

На Прикарпатті за збут амфетаміну засуджено організовану групу

  Організатор злочинної групи та двоє його спільників  упродовж квітня-червня 2014 року збували на території обласного центру психотропну речовину та організували місце для її вживання.

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України щодо трьох учасників організованої групи.
Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні Микола Ільницький,  вироком суду учасників організованої групи визнано винними у вчиненні вказаних правопорушень та засуджено до реальних покарань з конфіскацією майна.
 Так, 31-річного організатора злочинної групи засуджено до 5 років 8 місяців позбавлення волі, одного з його спільників до 5 років 4 місяців, а другого – до 5 років з конфіскацією всього майна.
Нагадаємо, учасники організованої групи упродовж квітня-червня 2014 року збували на території обласного центру психотропну речовину амфетамін, а також організували місце для незаконного вживання наркотичних речовин.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2031