Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2016

На Прикарпатті прокуратура розпочала розслідування щодо службовців, які передали у приватну власність понад 7 га землі Карпатського НПП

   

Прокуратурою Івано-Франківської області розпочато чотири кримінальні провадження за фактами службової недбалості службовців Карпатського національного природного парку, відділу земельних ресурсів м. Яремче, Микуличинської, Ворохтянської та Татарівської сільських рад.
Встановлено, що вказані службові особи, неналежно виконуючи свої обов’язки, погодили та передали у приватну власність ділянки загальною площею 7,4 га, які відносяться до земель природо-заповідного призначення Карпатського НПП.
Внаслідок таких неправомірних дій державним інтересам завдано збитків на понад 2,6 мнл грн.
Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльність на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області
 

кількість переглядів: 2838